Kiedyś pod namową znajomych grałam w FarmVille na FB. Rywalizacja między nami przez jakiś czas napędzała chęć do dalszej gry, ale szybko sobie odpuściłam i nie gram już w nic.
______________________________________________________ Drems don't work, unless you do.
Ja grałem na fb w candy crush saga. Gra logiczna. Strasznie wciągające. Zrezygnowałem, bo czasu mało.
______________________________________________________ Myślę, komentuję, zadaję pytania, próbuję poczuć to co czują inni, wyjaśniam, chcę zrozumieć. I o tym właśnie piszę.
http://www.stojacwkorku.blogspot.com/
na fb grałem w Jetpack Joyride (polecam na prawdę), ale z powodu że na moim kompie przycina mi to przestałem :C, nie dawno zacząłem też grać w Vikings Gone Wild, ciekawa gra strategiczna
Dostajecie szału jak macie na FB 50 zaproszeń dziennie do gier? Ja od razu mam ochotę wymyślić nową dyscyplinę olimpijską - rzut laptopem przez balkon. Od razu odpisze - tak wiem-blokuje. Ale co chwile jest jakaś nowa.
morgoth666, spróbuj poświęcić kilka minut na ogarnięcie zakładki z grami i zaproszeniami. Wejdź tam i zablokuj wszystkie najpopularniejsze aplikacje oraz te, w które grają znajomi. Jeżeli jakiś znajomy zbyt często zaprasza Cię do dziwnych wydarzeń/stron/gier, to możesz mu zablokować tę czynność w ustawieniach prywatności.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Gosia
Wysłany:
2014-09-08, 20:07
Ja kiedyś grałam, nawet można powiedzieć, że nałogowo i na FB i na NK.
Gdy przeszłam z NK na FB (w zasadzie na NK dalej jestem, ale nie wchodzę tam już tak często jak niegdyś) zerwałam z grami z NK, i tylko mi skrzynkę zawalają ludziska z zaproszeniami. ale mi to specjalnie nie przeszkadza.
Teraz niedawno przestałam grać na FB i jestem z tego powodu szczęśliwsza .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).