Wysłany:
2015-06-19, 15:51
Swego czasu uwielbiałam grę Dragon Age... Jednak ostatnie wydanie odepchnęło mnie od siebie. Na tą chwilę chyba jedyna gra, którą jestem fanką i raczej nic się nie zmieni to gra World of Warcraft ^^
W wiele gier grałem i wiele zawładneło moim czasem i sercem.
Singleplayer - Zdecydowanie Baldur's Gate 2 - niesamowita fabula i questy.
Multiplayer - Nie moge zdecydować się wiec daje 5 typów. World of Warcraft, Age of Conan, Medal of Honnor Allied Assault, CoD4, DayZ Standalone (w DayZ gram obecnie).
Single - Fallout 3 i New Vegas, Max Payne 1, Far Cry 1
Multi - Battlefield Bad Company 2
Są to gry, które przechodziłem wielokrotnie i co jakiś czas instaluje i przechodzę ponownie
Imię: Dorota Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 05 Wrz 2015 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-05, 17:10
Przez długi czas ten tytuł należał do Guild Wars 1 Natomiast ostatnio jest aż tak wiele dobrych gier, że trudno mi je wszystkie zliczyć. Ale na bank do tego grona należy Wiedźmin 3, Tales from the Borderlands, Borderlands: The Pre-Sequel, Assassin's Creed: Unity, Terraway czy Bastion.
Imię: Paweł
Dołączył/a: 28 Wrz 2015 Posty: 14 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2015-10-16, 20:16
Moja ulubiona gra? Skyrim, niszczy pod względem fabuły, ilości questów oraz oczywiście klimatu
______________________________________________________ bez-aluzj.pl - coś o życiu
dogrosza.pl - coś o pieniądzu
iluzjazmyslow.pl - coś o wszystkim
poranny-trening.pl - coś o sporcie
technologia-jutra.pl - coś o technologii
Warka82 [Usunięty]
Wysłany:
2015-10-19, 20:30
Wszystko co wiąże się z zakapturzonymi ninja i sztyletami w rękawach, oraz Mario i Contra
Ewidentnie cała seria The Elder Scrolls. Choć najlepszą grą z serii Morrowind. Gra która, nie prowadzi za rękę, każe za każdy błąd i nie pozwala iść na skróty. O fabule chyba nie musze wspominać
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).