Ja grałam kiedyś w Lemmingi to była chyba pierwsza gra, w którą w ogóle grałam. Pamiętam też Mario, Jazz był super, w Settlers też grałam. O i Spyro był spoko
Półki wciąż mam wypchane klasykami (większość już niedziałająca - ubolewam), setkami pudełek, część oryginałów, część przegrywana, część kupowana na ryniaczu za dwajścia złotych, ale nieśmiertelnym numerem 1 pozostaje dla mnie nadal Gothic, część druga.
Co za czasy!
Nie czytałem wszystkich postów bo ich za dużo, ale powiem tylko że ja specjalnie jakieś 3 lata temu kupiłem sobie Amigę 1200, do tego dokupiłem sobie jeszcze parę akcesoriów. Ubolewam że dziś ciężko o rozszerzenie pamięci do tego sprzętu. Planuje jeszcze sobie kupić Amigę 600 i ją trochę przerobić i zabudować w biurku. Generalnie w gry nie gram, ale czasem odpalę sobie przyjaciółkę i pogram w stare klasyki.
Ja też najmilej wspominam te niezliczone godziny spędzone nad Heroes Of The Might&Magic III (i to poganianie koleżanek, aby już skończyły ruch i dały kolejny dzień ^^)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).