Imię: Justyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 07 Maj 2015 Posty: 72 Miasto: Poznań
Wysłany:
2015-10-23, 21:33
Ja na "Obecności" się śmiałam. Ale na wielu horrorach się śmieję. Pewnie to też zależy od towarzystwa, w którym się ogląda.
Pamiętam, że kilkaaaa doooobrych lat wstecz bałam się na "Blair witch project".
Jak mogę polecić, horror "Insidious" wszystkie 3 części. Ciekawa fabuła. Miłośnik krwi i odpadających kończyć zawiedzie się oglądając ten film bo inna szkoła strachu, a wystraszyć się można.
Ostatnio mało który horror mnie przestraszył. Ale jeden po którym zaczęłam mieć stracha to "Sauna", historyczny, dość niszowy i mało znany film ale polecam dla tych co lubią te trochę inne filmy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).