mi ostatnio podeszło wino mogen david pomegranate - słodkie, przyjemne w smaku. Czasem walnę jakąś łychę, a tak poza tym, to od wszystkiego co czuć wódką mnie odrzuca.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Odkryłam teraz coś kompletnie nowego - truskawkowy gin. Niesamowicie smaczny, serwowany z płatkami róży. Typowo kobiecy smak
Chociaż wczoraj dowiedziałam się, że powstał przypadkiem, jako błąd przy destylacji.
Chociaż moim faworytem chyba na zawsze pozostanie wino.
Wiek: 31 Dołączył/a: 02 Maj 2016 Posty: 31 Miasto: Tarnów
Wysłany:
2016-05-24, 10:17
Na imprezach to wódka - czyta lub jakaś smakowa. Ze smakowych to jak na razie nic nie przebiło Wyborowej Rajskie Apple, która od dobrych kilku lat nie jest już dostępna. Na luźniejszych posiadówach piwo albo najprostszy drink - czysta z jakimś cytrusowym sokiem/ruda żołądkowa z colą/spritem.
Chwilę temu "odkryłem" likier cynamonowy na bazie whisky - genialna rzecz! Jak do whisky mam uraz tak ten likier cudo.
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2016-05-24, 11:58
Najczęściej piwo i cydry. Co do tego pierwszego to wolę regionalne od koncernowych (chociaż Saison od Żywca - mniam). Uwielbiam też miód pitny. Jeśli chodzi o wino - tylko białe półsłodkie. A jak bieda zagląda w portfel to Amarena z Biedry .
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).