nom moze kiedys w dalekiej przyszlosci tez bedzies ja mial(pewnie nie wiesz co to do konca znaczy...)
kolednik napisał/a:
i kolejny obronca ucisnionych
WTF?? ...cie , ja ich tepie ale nie chce miec problemow z modami , adminami itp. itd.
choc do tego gostka narazie nic nie mam bo z tago co zauwazylem to on nie ma zamiaru sie klocic wiec nie warto o warna sie prosic.
kolednik napisał/a:
ak cos adresujesz do mnie to pisz pelnym zdaniem
czyli
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
pudi91
Wysłany:
2008-01-24, 16:42
heh... widze że wojna inteligentych ludzi i człowieka mieszkającego na wyspach(chyba że dałeś to dla podpuchy i szpanu)
Tak więc ... wojna poszła o szalik i jego projekt.
Czy nie lepiej przestać się do siebie odzywać?!
kolednik, a ty jesteś upierdliwy i zadziorny.Wiem co mówie ... powtarzałem że nie potrafie rysować ale ty jednak wiedziałeś lepiej. Jeśli nie chciałeś mi narysować projektu szalika to po co wogole piszesz cokolwiek?
To tyle... wracajmy do tematu. Czyli do czcionek,projektów i rysunków w paincie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).