Ja biegam, staram sie regularnie,ale przewaznie wygląda to tak, że przez jakiś czas biegam, a później nie mam czasu i... no cóż przerywam bieganie. Następnie znowu zaczynam. Chciałabym umieć wstać o 6 rano i biegac sobie, ale chyba bym zasnęła lub umarla biegając Dlatego stawiam jednak na wieczorne bieganie - ale tu zaczyna się problem,bo wieczorem tyle towarzyskich atrakcji jest
Od kilku dni codziennie robie brzuszki Na to zawsze się znajdzie czas i można je robić w domu.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-07-08, 12:42
Krzysiek, mógłbyś dać jakieś źródło gdzie pokazane jest jak napinać ten brzuch?
Bo ja zrozumialem to na takiej zasadzie: Wciagnac, i nie wypuszczająć, przeć go
bo tak jakby wypinać bęben to nie zdrowo i nie estetycznie
ja jestem strasznie zadowolona z 6 weidera, przy ograniczonym spożywaniu danych produktów daje niezłe efekty Wiadomo co nam dadzą ćwiczenia bez odpowiedniej dietki
W sumie nigdy nie zwracałem uwagi na to co jem, bo i tak byłem chudy. Ale ostatnio miałem grypę żołądkową - sucharki przez 5 dni. I postanowiłem wtedy, że NIE JEM SŁODYCZY. W sumie najgorsze były pierwsze dni, a potem to już z górki. W miesiąc schudłem 2 kg co przy mojej sylwetce dało genialne efekty. Jestem bardzo aktywny, ale brzuch mam bardziej teraz wyrzeźbiony niż moi koledzy którzy ćwiczą na siłowni od roku. Także potwierdzam - 60% zależy od jedzenia
na modelowanie brzucha i posladkow polecam bieganie.
sport ktory najwiecej spala kalorii, wystarczy 3/4 razy na tydzien pobiegac sobie te 30 minut i po miesiacu juz widac efekty, po 4 miesiacach naprawde juz jest istotna roznica:)
Ja osobiście polecam trening interwałowy czyli inaczej HIIT. ;) 2/3 razy w tygodniu w połączeniu z aerobami czyni cuda na polu walki z nadmiarem tłuszczu. Ja osobiście jestem zapaloną fanką, wykonuję od miesiąca prawie i już widać efekty. Z tym że niestety nie jest to trening dla osób początkujących, ja sama wpierw ćwiczyłam ponad dwa miesiące i sobie wyrobiłam troszkę mięśnie, chociaż chodziło mi o tłuszcz, ale dzięki temu daję teraz radę. Jednak polecam mimo wszystko ;)
Ejkarola Blogger.Klub
Wysłany:
2014-05-07, 21:05
Ja bardzo lubię i polecam treningi z Mel B, Natalią Gacką (szczególnie brzuch) i fitness blender
O tak,ja na Mel B podrasowałam sobie mięśnie ładnie i trochę tłuszczyku zleciało
to dość popularne zapytanie. Wiele osób szuka informacji na temat treningów z Mel B.
Mogę polecić Wam stronę mojej siostry. Pisałem o tym, że ćwiczy już kiedyś (pierwsza strona tematu) a teraz opisuje wszystko na blogu i można ocenić efekty FITLovin'
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).