jeśli po prostu chcę dobrze wyglądać, to wystarczy jakieś półtorej godziny, razem z myciem włosów. zazwyczaj robię to na początku, a resztę rzeczy (ubranie się, makijaż itd.) robię w trakcie oczekiwania na całkowite wyschnięcie mojego puchu
jeśli się śpieszę, to jestem gotowa w 20-30min. ubieram się w co popadnie, tuszuję rzęsy i na tym kończy się zabawa.
Zazwyczaj niewiele, nawet nie spiesząc się potrafię się zmieścić w pół godzinie Jeśli jednak chcę naprawdę dobrze wyglądać, to maksymalnie siedzę w łazience godzinę
Zależy gdzie idę i ile mam czasu no i co oznacza "szykować się"
Przed pracą wszystkei czynności od wstania zajmują mi ok 40 minut, jeśli wychodzę gdzieś w ciągu dnia, to przebranie się z domowych ciuchów, szybki makijaz zajmują mi ok 15 minut.
Szykowanie do wyjścia zajmuje mi kilka minut... Rano raczej zjadam śniadanie, szybki makijaż i mogę wychodzić Gorzej gdy nie mogę niczego znaleźć, a to u mnie całkowita norma...
Na studniówkę szykowałam się od 12, a o 18:40 wychodziłam. Do szkoły czy na normalne wyjście ze znajomymi 30 min., ale jak na imprezę czy coś w ten deseń, to na ogół 1-1,5 godzinki. Nie maluję się mocno, cały czas słyszę, że za słabo się maluję, ale lubię taki naturalny look.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).