ja mogę potępić, bo dla mnie to taka sama głupota, jak bara-bara na dyskotece.
co innego poznać się przed internet i to przenosić do realu, ale tak na poważnie - wtedy to inna sprawa. ale samo wstępne założenie, że "umawiam się z nim przez neta i może pójdę z nim do łóżka" jest wg mnie bzdurne.
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-07-21, 09:45
Inez napisał/a:
ale co zrobić jak niektórych swędzi a nie mają partnera?
w stolicy jeszcze kilka lat temu robilo sie tak:
idziemy w weekend na dyskotekę do "Remontu" i łapiemy okazję (znaczy się, tam mnóstwo dziewczyn lubiło nawet w kiblu ).
nie wiem, i nie rozumiem nadal na czym polegał ów fenomen -_-
umawiam się z nim przez neta i może pójdę z nim do łóżka jest wg mnie bzdurne.
Owszem, jest, ale co zrobić jak niektórych swędzi a nie mają partnera?
nic.
praktykowałam to nic przez czas dość długi i przeżyłam
(ale ja to stary, moralizatorski sztywniak jestem)
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-07-24, 11:20
Doświadczeń brak.
Czy potępiam? W sumie to, jeżeli ktoś jest zdecydowany na uprawianie seksu, to nie sprawie, że nagle zmieni zdanie. Po za tym dla pewnej grupki osób jest do dodatkowy bodziec.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-11-25, 17:16
Biorąc pod uwagę, że bardzo mało znajomości zawiązuje przez internet i przenoszę je do życia realnego, to nie. Nie zdarzyło mi się uprawiać seksu z kimś poznanym przez Internet. Nie potępiam, o ile ten związek nie kończy się tylko na seksie, a przeradza się w coś więcej. A internet jest tylko miejscem zapoznania się.;-)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
swojego mężczyznę poznałam przez internet, więc teoretycznie można stwierdzić, że uprawiałam seks z osobą poznaną przez sieć, ale nie zakładaliśmy z góry, że tak będzie.
jeśli chodzi o innych, to nie moja sprawa. w końcu nikt nikogo nie krzywdzi w ten sposób
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).