Ostatnio kupiłam na ebay Clay Mask Blackhead- jak nazwa wskazuje, maska, której zadaniem jest wyciąganie wągrów. Jestem z fazie testów, więc zobaczymy czy warto było czekac ponad 2 tygodnie na dostawę:)
Kupiłam ostatnio trzy sukienki: dwie w kwiatuszki, jedną w paseczki, różnego koloru z elementami jednolitymi - bawełniane, do kolanka, z krótkim rękawem, w tym dwie a'la bombki.
Mirabel Blogger.Klub
błyszczyk z Essence, 03 Candy Bar. myślałam o nim od dłuższego czasu, aż w końcu się zdecydowałam i tak oto nabyłam pierwszy błyszczyk kolorowy (zazwyczaj kupowałam bezbarwne lub o delikatnym zabarwieniu), który naprawdę dobrze wygląda na moich ustach
Imię: Karolajn
Wysłany:
2012-10-13, 09:54
Kolczyki. Aż się zdziwiłam jak zobaczyłam koło mnie sklep z kolczykami, kupiłam je za 2 złote, takie fioletowe kwiatuszki. Tam są strasznie tanie kolczyki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).