Imię: Agata Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-06-14, 11:39
udzielam się na forum młodzieżowym, ale - jak już gdzie indziej pisałam, więcej tam chamstwa jak dyskusji. Od dłuższego czasu szukałam forum, gdzie ludzie NAPRAWDĘ się udzielają. Mam nadzieję że i tutaj raz na jakiś czas ktoś zagląda, bo jak nie mam z kim dyskutować - szybko się nudzę. Na razie to forum wypada dobrze, bo z chęcią czytam niektóre tematy.
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
Imię: Rafał
Wiek: 47 Dołączył/a: 13 Maj 2012 Posty: 56 Miasto: Europa
Wysłany:
2012-05-18, 23:40
Ja kiedyś trochę próbowałem na forum motoryzacyjnym lecz jakoś się nie wkręciłem.
Później wiele lat przerwy i wlazłem tutaj. Co z tego będzie? Się okaże...
______________________________________________________ ...i tak nie zrozumiesz...
(...tu ne comprendras jamais...)
A u mnie sporo tego jest
5 do 6 forów o tematyce LGBT (na 3 bywam codziennie, na reszcie rzadziej). To najważniejsze.
Dalej... co kilka dni bywam na forum o książkach grozy, jednym ezoterycznym. To najważniejsze ale jest jeszcze około 20 forów, które odwiedzam mniej lub bardziej regularnie, a są to najróżniejsze fora - o zdrowiu, o piercingu i tatuażach, religijne, polityczne, forum mojego miasta, na temat rękodzieła, forum erotyczne, forum o moim telefonie...
Mam ponad 40 forów aktywnych, kilku tematycznych. Poza tym około 20 for tematycznych z różnych dziedzin.
Na graficznym też jestem, ale nie wiem czy mogę wkleić linka?
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2013-05-15, 22:01
Ja kiedyś siedziałam na wielu, a teraz praktycznie tylko na jednym, takim ogólnotematycznym, ale dość kameralnym. Ogólnie, fajnie jest, ale czasem zbyt mało aktywności :<
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).