Bardzo dziękuję za informację o tym jak się pozbyć białych ramek wokół zdjęć prezentowanych na blogu. Już samo patrzenie na te wpisy HTML - kiedy udało mi sie je znaleźć przyprawiało mnie o stan przedzawałowy , ale wkleiłam co trzeba, potem skasowałam to czego było w nadmiarze i się UDAŁO !!! DZIEKUJĘ Arkadiuszu. Pozdrawiam. Ala z Domu z mozaikami
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Co mam tam zmienić, żeby nie mieć ramek wkoło zdjęć? A jeśli to nie w podkategorii /* Posts to podpowiedzcie mi gdzie mam szukać, bo przejrzałam temat i nie ogarniam.
Price, powyższe kody (z pierwszej strony) znajdują się w szablonach systemowych, ty masz pobrany z internetu (Degoy Magazine), odszukaj w sekcji CSS tego:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).