na forum się dyskutuje
limity wymuszają pisanie postów
dla kogo zatem jest zniechęcające? dla tych, którzy nie mają ochoty na rozmowy lub takich co przyszli tylko po kod / zadać pytanie.
w statystykach też średnio widać zniechęcenie. O 4% spała liczba unikalnych użytkowników, ale zobacz na wzrosty: powracających, czas przebywania na forum, odsłony.
wracając do tematu.
Już od dłuższego czasu tematy w dziale powitań są widoczne tylko dla zalogowanych co wykluczyło je z RSS. Staram się też łaskawiej spoglądać na nowe wątki, chociaż wkurza mnie czasem, że niektórzy nie czytają opisów
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
colorfulflowers Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-05, 18:12
Zgadzam się z Wami, niemniej jednak ja miałam dużą trudność z odszukaniem tematu w którym mogłabym się wypowiedzieć. Ale bardzo się cieszę, że istnieje forum jak to i będę starała się spełnić wszystkie wymagania, aby móc również tworzyć tematy:) Pozdrawiam serdecznie!
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mi wliczanie/niewliczanie postów w dziale przywitań jest zupełnie obojętnie,a właściwie to chyba jak dla mnie można go nie liczyć. Jako całkiem świeżemu użytkownikowi, wydaje mi się, że jeżeli ktoś chce się udzielać to będzie się udzielał na różne tematy, nie patrząc w ogóle na licznik. Będzie po prostu chciał dołączyć do społeczności.
Co do drugiej kwestii - wydaje mi się, że jeżeli ktoś wspomina o blogu mimochodem to jest to ok.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).