Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 29 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-08-12, 21:20
Od października zarządzanie na UEK-u.
Podobno mało przyszłościowy kierunek - ale już od dawna wiem, że chcę związać swoją przyszłość z mediami, blogosferą oraz handlem (zagranicznym) i marketingiem. Lubię to, rozwijam się pod tym kątem i od pierwszego roku zamierzam łapać się na różne praktyki. Plus dodatkowo wkręcić się na kurs grafiki komputerowej - żeby być w stanie przeprowadzać przynajmniej podstawowe operacje w Corelu i Photoshopie.
Nauczanie początkowe z wychowaniem przedszkolnym.
Nie powiem, zeby był to strzał w dziesiątkę jak początkowo mi sie wydawało, no ale wypada to skończyć. Tymbardziej, że mam już 2 lata w plecy..;]
Jeszcze nie studiuję, ale a'propos postu Bazylii miałam komentarz
bazylia napisał/a:
Tymbardziej, że mam już 2 lata w plecy..;]
W środę kobieta, która uczy mnie PP powiedziała, żeby próbować i zmieniać kierunki studiów, nie mówiąc przy tym, że ma się "x lat w plecy" bo lepiej zmienić kierunek niż być nieszczęśliwym w pracy. Wiadomo, nie zawsze się da, to takie by the way było
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).