Czytam książkę George'a Bidwella "Rubaszny król Hal", która opowiada o Henryku VIII. Polecam miłośnikom historii i osobom zafascynowanym dynastią Tudorów.
Ostatnimi czasy baaaardzo wciągnęła mnie seria 'Jutro' - opowieść o nastolatkach, którzy wyjechali do lasu na biwak, a gdy wrócili... zastali wojnę. Naprawdę świetnie i trzymające w napięciu, nie tylko dla nastolatków! Ciekawi mnie bardzo, jak wyglądałby serial nakręcony na podstawie tej książki
"Tako rzecze Zaratustra. Książka dla wszystkich i dla nikogo" pana Fryderyka Nietzschego. Nie jest zła, ale rewelacyjna też nie (chyba że ktoś jest miłośnikiem jego filozofii).
"Trafny wybór" Rowlling, "True Believer" Nicholasa Sparksa. Obie są fajne, ale żadna jeszcze mnie nie porwała na tyle, żebym nie mogła się od nich oderwać.
______________________________________________________ Drems don't work, unless you do.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).