Jasne, że wszystko zależy od pogody, tego dokąd się wybieram, okoliczności itd... Ważne, by było wygodnie i komfortowo przez cały dzień Ale generalnie bardzo lubię spódniczki i sukienki, tylko że prowadzę dość aktywny tryb życia, długo jestem poza domem i w spódniczce zawsze mniej wygodnie, niż w spodniach czy krótkich spodenkach.
wilczi91 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-28, 13:07
Spodnie od zawsze i teraz nie mogę się przyzwyczaić do chodzenia w spódnicy czy spodniach.
Imię: Gosia
Wysłany:
2013-08-28, 17:53
Sukienki! Najwygodniejsze na świecie!
ailischia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-29, 17:10
Dobrze czuję się w spodniach - wiadomo
ale lubię spódnice, często zakładam do pracy, do kolan
najchętniej nosiłabym sukienki, ale niestety nie mam takich na co dzień może ze dwie
ostatnio udało mi się dorwać dłuuugą spódnicę - jestem wysoka i było ciężko, ale bardzo fajnie sie w niej czuję i komplementy tez były, więc ok
Zdania są podzielone jak czytam. Dla mnie marzeniem jest nosić sukienki latem, legginsy zimą, rajstopy i zimą i latem. Tylko bardzo ciężko jest znaleźć takie w rozmiarze XXS. Więc jak znajdę cokolwiek w tym rozmiarze to uwierzcie, nie patrzę czy to sukienka czy spodnie. Po prostu kupuję.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).