dla mnie blog to coś osobistego, lubie blogi, w których widać serce autorów, widać ich szczerość i zaangażowanie, dopracowanie każdego szczegółu, sama staram się wkładać całą siebie w swój blog, mam nadzieję, że czytelnicy to widzą, tego samego oczekuję od innych blogerów, nie musi to być żadna konkretna dziecina tupu moda, czy o gotowaniu;), choć jasne że moda to moje oczko w głowie;) jesteśmy przecież ludzmi i dziś lubimy przeglądać coś, a jutro coś innego;)
Oczywiście tematyka językowa, chociaż lubię też blogi z przepisami oraz podróżnicze
______________________________________________________ Wszystko o nauce języków obcych. Codziennie nowe fiszki z angielskiego i nie tylko.
fiszkarium, czyli fiszki z języków obcych
Przede wszystkim tematy kosmetyczne, włosowe i paznokciowe.
Potem blogi o odchudzaniu, przepisach i ćwiczeniach.
Następnie książkowe, modowe, "życiowe", zdrowotne.
Oj dużo tego, mogę czytać o wszystkim jeżeli mnie interesuje
Odwiedzam różne blogi. W końcu jest tyle tematów, o których można poczytać. Najważniejsze jest dla mnie to, w jaki sposób autor pisze. Jeśli pisze ciekawie, czasem z jajem, czasem z pazurem, a przede wszystkim lekko, będę wracać. Nie lubię się męczyć czytaniem.
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Bardzo podobają mi się blogi lifestyle'owe- nie ograniczone w treści, ale to nie tematyka mnie najbardziej przyciąga. Dużą uwagę zwracam na szablon i estetykę bloga. Czasem tyle wystarcza, żebym go odwiedzała regularnie.
______________________________________________________ Drems don't work, unless you do.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).