Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Czy jestem jedyną osobą, która lubi Skyler ? Ma czasami denerwujące zachowania, ale w tym cały jej urok. Jest taka bardzo... kobieca. W sensie stereotypowym, tak myślę.
Ja po pierwszym sezonie liczyłem, że Walt zwiąże się z tą meksykańską dyrektorką szkoły w której uczył Chemii:
Niestety wątek z tą Panią szybko się urwał no i pozostały nudnawe odcinki ze Skyler i jej "muchami w nosie"
Właśnie skończyłam oglądać drugi sezon, pod koniec którego Skyler odeszła od Walta. Jestem niesamowicie ciekawa, co się wydarzy w tym wątku niestety, chwilowo nie mam czasu, aby się tego dowiedzieć chociaż nie sądzę, aby mogła się pojawić jakaś inna kobieta (nie wyprowadzajcie mnie z błędu, jeżeli się mylę, sama się przekonam )
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jestem w trakcie oglądania, ale im dalej brnę w ten serial tym trudniej jest mi się zmotywować do obejrzenia kolejnego odcinka. Przede mną obecnie 11 odcinek 4 sezonu, ale zabieram się za jego obejrzenie już od jakiś 3 tygodni i mam nadzieję, że kiedyś najdzie mnie chęć na zobaczenie go. Pomimo tego, że nie za bardzo chce mi się zabierać za oglądanie kolejnych odcinków to już w trakcie oglądania nie mogę się oderwać od laptopa. Świetny serial.
Walter White - zauważam, że coraz częściej największą popularnością cieszą się postacie negatywne.
Sam serial, jest boski. Oczywiście baaaardzo naciągany, ale jaki byłby, gdyby nie ta groteskowa sytuacja. Kończy się tak, że będziemy go pamiętać długo po obejrzeniu.
Dobrze, że się skończył z klasą, a nie rozciągnął tracąc na jakości, jak wiele innych seriali.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).