elizavetka Blogger.Klub
Wysłany:
2014-03-02, 12:36
Kiedyś piłam wyłącznie jasne z sokiem imbirowym, jeśli w lokalu takiego soku nie mieli - lokal był dla mnie stracony. Obecnie jeśli piję to jedynie ciemne
Wiek: 33 Dołączył/a: 22 Lut 2014 Posty: 161 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-03-03, 12:59
Perła, Łomża rządzi.
Sporo zagranicznych próbowałem, jak po Europie się pojeździło.
Nawet w fabryce Pilsner Urquell w Pilznie byłem i prosto z beczki nie wlane jeszcze do butelki można było się napić.
Pycha.
Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-07, 17:44
Każde Zasadniczo piję jasne, ale czasem weźmie mnie ochota na coś ciemnego ze smakowych nie spotkałem jeszcze lepszego piwa niż Cornelius grejpfrutowy, dobry na upalne dni, ale niestety obecny chyba tylko w sieciówkach
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-03-08, 09:40
michalovic napisał/a:
Każde Zasadniczo piję jasne, ale czasem weźmie mnie ochota na coś ciemnego ze smakowych nie spotkałem jeszcze lepszego piwa niż Cornelius grejpfrutowy, dobry na upalne dni, ale niestety obecny chyba tylko w sieciówkach
Corneliusa stosunkowo łatwo dostać, widziałem go w Tesco, Realu i chyba wszystkich możliwych sklepach z piwami regionalnymi. Co też za dobrze mu nie wróży, bo jak stanie się popularny to się spsuje. Ale odkąd go poznałem ponad rok temu to nadal smakuje idealnie, jak oranżadka.
Jako że jestem z okolic Lublina mam pod dostatkiem Perły, ale niestety rzadko ją pijam, nie wiem co ona ma w sobie, ale po wypiciu strasznie boli mnie głowa.
Piwem, którym pije już jakiś czas jest Żubr i chwalę sobie
Imię: Justek
Wysłany:
2014-03-11, 20:52
Warka radler.
I na tym kończy się moje alkoholowe menu
NagorszyBlog WordPress.Klub
Wysłany:
2014-03-16, 15:20
Ja uwielbiam holenderskie piwo Grolsch. Sprzedawane jest w takiej charakterystycznej butelce z zatyczką
A z polskich trunków to aktualnie chyba Lech. I Ginger's, ale nie wiem czy to na pewno polskie piwo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).