Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-09, 23:33[opinia] Future sight - blog futurystyczny
Nachalną reklamę mojego bloga uprawiam już w swoim podpisie, ale chciałbym wiedzieć co o nim sądzicie. Future Sight poświęcony jest tematyce szeroko pojętego science-fiction, głównie to recenzje filmów i książek, czasem słowo o technologii, popkulturze, muzyce etc.
Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-10, 19:17
dzięki za opinie, właśnie staram się znaleźć jakiś odpowiedni szablon, więc na razie wygląd bedzie się zmieniał - ale chętnie wysłucham waszych rad co do samej treści.
Cytat
Czytając blog futurystyczny liczyłem na coś innego niż recenzje filmów....
staram się pisać też na inne tematy - choć ostatnio faktycznie, najwięcej jest filmów.
Tematyka mega mi bliska, jako, że science-fiction czytam chyba nawet więcej niz fantasy . Chociaż przyznam, że też oczekiwałam czegoś innego. Nie wiem: relacji z eksperymentów nad urządzeniami z tychże książek. Teorie, które zmieniłyby spojrzenie na świat. Hipotezy wynikające z filmów i książek, na które rzucasz własne spojrzenie .
Ale szybko zmień szablon, stare drewno nie pasuje nijak do futurystyki. Nawet jeżeli weźmiesz pod uwagę steampunk to jest bardzo naciągane tło .
Imię: Arek
Wysłany:
2014-10-26, 00:58
Kurcze, a mi mimo tego drewna podobało się wszystko, no może przydałoby się logo i jakieś tam hasło, ale nic na siłę, szkoda, że autor nie kontynuuje pisania.
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2014-11-25, 15:06
Wygląd bloga mi się nie podoba. Dość standardowa templatka. Na plus jest sam pomysł. Gdybyś to bardziej rozwinął i się tego trzymał. Oprócz filmów warto by popisać o smartfonach, o wynalazkach, fizyce - o ile byś dał radę. Wtedy odwiedzałbym chętnie takiego bloga.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).