Kiedyś za młodu piłka nożna i nawet spore sukcesy min. reprezentowanie swojego województwa na ogólnopolskich mistrzostwach. A teraz tylko rekreacyjnie kulturystyka i bieganie, choć z biegania to ostatnio przebiegłem półmaraton z czego jestem dumny!:)
Od dziecka kochałem rower i zostało mi to do dzisiaj. Czasami biorę udział w amatorskich rajdach na orientację, do tej pory bez większych sukcesów, mam jednak zamiar to zmienić od przyszłego sezonu.
Oprócz jazdy na rowerze to piesze wędrówki, tutaj mój rekord wynosi 80 km w 12 godzin, będąc dość mocno obładowanym i zupełnie nie przygotowanym - decyzja kilka godzin przed wyruszeniem na trasę.
Nigdy nie byłem mistrzem, ale lubię uprawiać sport. Aktywność fizyczna w każdej formie sprzyja dobremu samopoczuciu. Co uprawiam? A różnie to bywa. Czasem wskoczę na rower i robię kilometry, czasem wskoczę w buty do biegania i truchtam po okolicznych górkach. Poza tym siłownia, wspinaczka (w skały, a właściwie w "skałki" też zdarzyło się uderzyć, bo wcześniej to była tylko ścianka w hali), basen. Jak się zbierze ekipa to i jakiś kosz, albo i nożna się trafi
Wysłany:
2014-09-08, 17:17
Gram w wszelakie sporty zespołowe od piłki ręcznej po piłkę nożną z wyjątkiem siatkówki bo jeśli chodzi o ten sport to jestem niebezpieczna dla siebie i osób, które ze mną grają. Tak regularnie to trenuję koszykówkę i tenisa stołowego
Od zeszłego roku rower - przez 4 miesiące minionego roku zrobiłem 1200 km w większości po górach, jak na początek i mój wiek myślę że nie jest źle. Niestety cały trud zbicia paru kilogramów na rowerze przez niedawne święta poszedł na marne.
Byle do wiosny :-)
Od 16 roku życia trenuje sporty siłowo-wytrzymałościowe (siłka). Niestety 2 lata temu moja siłownia została zamknięta. Dodatkowo moje aktualne miejsce zamieszkania oraz obowiązki nie pozwalają na trenowanie na siłowni. Trenuje Crossfit u siebie w ogródku i piwnicy najczęściej o 21:00
______________________________________________________ Patrząc Na Świat Alternatywnie ! Inspiracja, Wiedza, Działanie, Hobby, Pieniądze, Motywacja, P@sja, Życie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).