Mi się akurat zdarza częściej biegać w okresie jesienno-zimowym. Wcześniej robi się ciemno i zimno, ludziom nie chce się wychodzić, a ja ubieram buty i idę "potruchtać".
Właśnie ja też boję się biegać po ciemku . Dlatego ratuje się bieganiem z wózkiem za dnia
mój tata mówi, że nie ma się czego bać, bo jak człowiek biega po ciemku to świadczy o tym, że raz ma dobrą kondycję, bo biega, a dwa nie boi się, więc też musi mieć jakiś powód się nie bać czyli raczej lepiej nie zadzierać.
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-09, 10:26
Już od długiego czasu zabieram się za bieganie, ale ciągle rower góruje. Mam nadzieję, że w wakacje gdy trochę czasu wolnego przybędzie w końcu się zmotywuję
Co roku w okresie wiosennym praktycznie w całości odpuszczam siłownie by cieszyć sie aktywnością na świeżym powietrzu. Biegam zazwyczaj około 10 km, bardzo pasuje mi ten dystans, raz na jakiś czas zwiększam jednak kilometraz sprawdzajac swoją maxymalny wydolność
Najlepszym przyjacielem w czasie biegu jest muzyka (preferuje hardstyle ).
Aplikacją jaką warto polecić jest endomondo, mierzy czas , dystans , spalone kalorie. Przydatna rzecz.
Patt [Usunięty]
Wysłany:
2015-05-24, 21:14
Biegam od zimy tego roku i muszę przyznać, że już widzę, iż nie był to czas stracony. Póki co największy dystans to 12km, a średnio dziennie biegam 5km. Myślę o tym, aby na sierpień wystartować w półmaratonie. Czas pokaże czy jestem na to gotowy. Swoją drogą samo bieganie naprawdę potrafi dobrze wyrzeźbić mięśnie brzucha i wszelkie dolne partie ciała. Sam się zdziwiłem, że w ciągu 5 miesięcy mogą zajść takie zmiany :)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).