Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 14-03-2006, 17:31 [avatary] nabór na projektantów
Każdą chętną osobe prosze o dopisanie się do tego tematu i podanie swojego imienia (ksywki), wieku oraz wypisanie jakimi programami umiecie się posługiwać (związanymi z grafiką ).
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 24-11-2006, 18:24 ] obowiązuje od dnia 24.11.2006
z uwagi na niezbyt klarowną sytuacje odn. cms'a strony chce uruchomić taką zastępczą mini stronke avatary.pl, na której udostępnimy nieco avatarów.
w tym celu odnawiam temat naboru projektantów
aby wziąć udział w naborze - oczywiście najpierw trzeba się zalogowac na forum albo zarejestrować jeżeli nie ma się konta
co potem ? w dziale Galeria Prac zakładamy swoją galerię avatarów (robionych własnoręcznie, statyczne, ruchome - 10 lub wiecej, bo galeria potem moze wam sluzyc do dalszej prezentacji prac) zgodnie z zasadami działu forum graficznego...
kiedy mamy galerię wpisujey się w temacie poniżej podając to o co prosiłem (czytaj wyżej) i link do swojej galerii
Ostatnio zmieniony przez Htsz 24-11-2006, 19:03, w całości zmieniany 4 razy
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 20-03-2007, 18:08
Przed edytowanie posta przez Ciebie napisalem mojego. Wiec nie krzycz jak nie zapomne to cos zrobie
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 21-03-2007, 02:24 ]
chyba sie nie zrozumieliśmy, przeczytaj pierwszy post w tym temacie
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Ah, zapomniałam:
Nick: Fabb
Wiek: 13 (można, nie? bo na szablony.blogowicz.info tylko od 15, więc w sumie nie wiem czy powinnam się przyznawać :p)
Galeria: kilk
Program: Photoshop
Ostatnio zmieniony przez Fabb 11-04-2007, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 25-04-2007, 13:29
Cytat:
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 21-03-2007, 02:24 ]
chyba sie nie zrozumieliśmy, przeczytaj pierwszy post w tym temacie
Ale kiedy ja dodawałem swojego, ten post wygladal inaczej, potem go edytowales...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum