Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
dlaczego? po co? żarty? dziecinada? niech oceni sobie to każdy dopiero po lekturze całej strony http://mylog.pocalujmniewdupe.pl
strona wykonana na zasadzie anty-fanlistingu przedsawiono elementy, które się nie podobają i wyjaśniono dlaczego, opinia końcowa należy do czytelnika...
w tym temacie kontynuowana będzie rozmowa, która wcześniej odbywała się w księdze gości...
prosze pisać tylko na temat!
Ostatnio zmieniony przez Htsz 15-03-2006, 22:51, w całości zmieniany 2 razy
Potyczkę z mylogiem miałam dawno temu już, kiedy grzecznie na forum zapytałam sie jak dorobić podstrony do blogów. Wtedy jeszcze nie mieli funkcji dopasowywania podstron, a ja w html byłam jeszcze zielona. Zostałam potraktowana jak kretynka i więcej na forum myloga się nie pojawiłam.
Kiedyś już widziałam te wymiany zdań hytysza z mylogiem, ale teraz dopiero dokładnie sobie poczytałam ^^'
Pamiętam też jak potraktowano konkurencję blogowicza, chyba też banem na forum
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 15-03-2006, 21:44
Tak, well, my tez mielismy zatargi z mylogiem, na forum ebloga nawet sa resztki tego. Ale to dlatego, ze tam (na mylogu) nie mozna rozmawiac jak inteligentny z inteligenntym, bo z ich strony jest tam raczej deficyt, a reszta sie posilkuje tym, ze potrafia tylko krytykowac bez podania konkretnych argumentow. Najlepsi sa natomiast ci, ktorzy siebie wychwalaja pod niebiosa, a kiedy przychodzi do weryfikacji umiejetnosci to slychac tylko brzeczenie mojego wiatraka w kompie, poniewaz wszelka dyskusja jest ukracana, a pozniej usuwana.
Oczy i usta mająotwarte, widac ze Pan Mózg dawno sie wyprowadzil, a jezeli jeszcze nie to pewnie gdyby kanibal otworzyl ktoremus z nich czaszke to nie starczyloby na pokrycie krakersa (Blackadder rules - kto nie zna, ten powinien zaznajomic sie z humorem brytyjskim ) A powiedzenie, ze zachowali sie conajmniej dziecinnie byloby obraza wszystkich dzieci na swiecie. W kilku slowach - dopoki nie udowodnia, ze reprezentuja soba cos wiecej niz tylko to co Normal przedstawil na antymylogu lub to co ludzie o nich mowia, dopoty bede uwazac ich za ludzi z ktorymi w ogole nie warto dyskutowac
Ostatnio zmieniony przez Frozen Lust 02-01-2007, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 16-03-2006, 17:11
Nie znoszę mylogu...Miałem bloga (normal i kitana znali adres, ale dla niewtajemniczonych podam adres www.shout13.mylog.pl), troche się nie logowałem bo robiłem innego bloga. W końcu wchodze na bloga, patrze a tutaj koleś jakiś przywłaszczył sobie bloga...Gdyby to tylko było to bym sprawy nierodmuchiwał, ale ten koleś kradł szablony ze stron i wstawiał jako swoje. Teraz wstydzę się bo w adresie bloga jest moja ksywka... . A także 88% menu myloga jest tylko za kod otrzymany sms-em. Od tej pory nieznosze myloga
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 16-03-2006, 17:19
W kontekscie humorystycznym najlepsze byl tekst taki, ze Aneczka pamietala wersje Photoshopa z 1997 roku. Potwierdzenia tego w jej pracach nie widzac, dlatego Aneczke dodajemy do grupy ludzi Niepozytywnie Zakreconych, bedzie siedziala w lozy Omam Niepotwierdzonych
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ja się czasem zastanawiam po co ktos miałby kraść myloga skoro może założyć za darmo drugiego --'
Moim zdaniem kradzieże blogów niewiele mają tu do rzeczy. Na innych serwisach tez się zdarzają. ;>
A wracając do tematu, w panelu myloga przy ramce z szablonem strony głównej jest piękny link do topicu z forum. Może i większośc została wykasowana, ale widać tam jak pięknie userzy włażą w pupkę administracji myloga.. obrażając cały serwis Linkup i hytysza.
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 16-03-2006, 17:45
Shoutowi chodziło bardziej o przejęcie bloga, co na mylogu jest dostepne, z jednej strony to darmowa moderacja nieuzywanych blogów a z drugiej sprytne posunięcie w kierunku zarobienia -> o co posądzała mnie pewna osoba z forum myloga, iż to ja biorac pieniądze za zamówienia szablonów zarabiam na małolatach
wprawdzie mam bana na ich forum, ale czasem tam zaglądach, tak profilaktycznie, obrażać się można ale nie ma potrzeby, nadal spora liczba userów jest właśnie z myloga a statystyki linkup wcale nie maleją
ps. opinia sama się naprostuje jak ludzie zobaczą, że to co tam jest wypisane nie pokrywa się z rzeczywistością
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 17-03-2006, 08:12
to poprostu żenujące, a te rozmowy no jakby to powiedzieć... brak słów.... i gdzie tu jest pomoc techniczna... jak to się z takim dogadać.... śmiechowo
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 18-03-2006, 13:54
Powiem tak mylog.pl to szajsik, choć ostatnio zaczęli się troszczyć o userów w końcu.... ale nigdy im nie zapomne wpadki z hasłami i danymi userów.... tego się ingdy nie zapomina
Wysłany: 18-03-2006, 19:48
A reszta tunelem pod nią, gęsiego, gęsiego
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie wiem co można widzieć takiego ciekawego w M****.pl.
Ludzie go tworzący <OCENZUROWANO>. Kiedyś to były osoby współpracujące z linkup.pwii.pl z tego co pamiętam, z początku tak było a teraz ? Jeśli to nadal te same osoby to są poniżej krytyki.
//jeszcze raz i bedzie pierwszy warn na forum //-moron
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum