Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 15-08-2006, 22:11
JEPG napisał/a
Ludzie no prosze .. tylko ten drugi poziom .. pomożcie w nim ..
No i po co ? będziesz miał satysfakcje ? że jetseś internetowa hyhyhy czytaj tematy nie "Sprawdź jaki z ciebie lamer" tylko Sprawdź jaki z "ciebie haker"
Ostatnio zmieniony przez NFS 15-08-2006, 23:14, w całości zmieniany 4 razy
No i po co ? będziesz miał satysfakcje ? że jetseś internetowa hyhyhy czytaj tematy nie Sprawdź jaki z ciebie lamer tylko Sprawdź jaki z ciebie haker
Weź sie uspokój .. Nie jestem pizdą internetową ..
I ty jestes moderatorem ??
[ Dodano: 16-08-2006, 16:54 ]
[quote="NFS"]
JEPG napisał/a
No i po co ? będziesz miał satysfakcje ? że jetseś internetowa hyhyhy czytaj tematy nie "Sprawdź jaki z ciebie lamer" tylko Sprawdź jaki z "ciebie haker"
A ty &mi3dzi4k to co ?
Chcesz zdobyć tylko jego sympatie ?
-
Myślałem że jesteście wporządku .. ale od pizdy internetowej nikt mnie nie będzie nazywał ..
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 16-08-2006, 17:23
Nie pisz o nas w liczbie mnogej, kazdy ma indywidualna osobowosc.
Dla jasnosci - nie popieram sposobu w jaki zostales potraktowany, ale przestan sie mazac i prosic o pomoc. W konkursach bierze sie udzial bez dopingow, poza tym wczesniej wspomniana satysfakcja. Gdzie twoja duma i honor ?
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
beż takich słówek prosze i NFS nie jest moderatorem
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum