Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
http://www.microsoft.com/poland/windowsvista/(ofiacjalna) informacje i mozliwość pobrania visty, bądź zamówienia aktualnej wersji beta na płycie dvd, czas pobierania windowsa w wydaniu 32bitowym to około 54H przy łączu 256 Kb/s ...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
oczywiście najlepiej pościągać sobie duże i 'krystaliczne' ikonki do programów itp., które w przypadku korzystania z obcjectDock prezentują się o wiele lepiej
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 25-09-2006, 22:48
troche mnie przestraszyliscie z tymi wymaganiami. Nie jest tak zle, Vsta zajmuje ~9GB. To i tak jakies 3x wiecej niz xp, ale przy 5 zainstalowanych programach daje rade.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 26-09-2006, 16:09
Cytat
Minimalna konfiguracja komputera z logo Windows Vista Capable PC:
* procesor nowej generacji (minimum 800 MHz),
* 512 MB pamięci systemowej,
* karta graficzna zgodna z programem DirectX 9.
Cytat
Minimalna konfiguracja komputera z logo Windows Vista Premium Ready PC:
* 32-bitowy (x86) lub 64-bitowy (x64) procesor o szybkości 1 GHz,1.
* 1 GB pamięci systemowej,
* Obsługa grafiki DirectX 9 ze sterownikiem WDDM, 128 MB pamięci na karcie graficznej (minimum)2, Pixel Shader 2.0 i 32-bitowa paleta kolorów.
* dysk twardy o pojemności 40 GB oraz 15 GB wolnego miejsca,
* stacja dysków DVD-ROM,3.
* karta dźwiękowa,
* dostęp do Internetu.
znając życie minimalne będzie coś pośredniego, a dużo ramu, grafika i dobry procek to podstawa, po cóż vista na słabym kompie jeśli nie bedzie tych wszystkich bajerów lepiej wtedy pozostać przy XP
Wysłany: 27-09-2006, 18:10
Htsz, pierd.... o chopinie. Zainstaluje Viste i przekonamy sie czy bedzie zamulac. Osobiscie w to watpie Komputer mam roczny, nieskladany i jestem jego pierwszym i jedynym wlascicielem. Przy niewielu programach jakie bede wykorzystywac w roku szkolnym, bedzie dzialal jak nalezy.
W razie jakichs niedogodnosci zawsze moge przeinstalowac windowsa.
Zdam wam relacje po powrocie z Niemiec
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-09-2006, 18:22
to do czego ci będzie ten windows słuzył ? oprogramowanie zazwyczaj uaktualnia się kiedy poprzednia wersja zaczyna ograniczać naszą prace (ewentualnie wydano poprawki)
p.s. osobiście uważam, że lepiej mieć składaka, tylko trzeba umiejętnie dobrać części
Wysłany: 27-09-2006, 18:28
Htsz, do tego do czego obecnie sluzy. Wiekszosc znajomych ma xp, chce byc ponad nich. Poza tym nowy, imponujacy wyglad kompozycji rownierz neci. Nie chce instalowac nakladek. Chc tego windowsa. Chce.
You'll Never Walk Alone
Wysłany: 27-09-2006, 18:38
nie ma to jak zapchać kompa żeby być modnym ja pewnie też go zainstaluje, ale jak będzie spowalniał prace na komputerze to wróce do mojej obecnej wersji
Wysłany: 27-09-2006, 23:06
a miej sobie
nie marudze tylko pisze na temat visty i pokazuje jak to bywa z wersjami testowymi, warto poprostu dbać o swoje prywatne rzeczy umieszczone na komputerze
nowy wiersz polecen wycofali bo 'chwile' po premierze były już na niego kody do budowy wirusów
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 28-09-2006, 14:42
dwonilem do informatyka ktory testowal ta viste i powiedzial ze to kompletna pomylka, nie ma jeszcze wszystkich sterownikow do sprzetu, winrar nie dziala itp
Wysłany: 28-09-2006, 16:14
Artur napisał/a
nie ma jeszcze wszystkich sterownikow do sprzetu, winrar nie dziala itp
dlatego aj poczekam po co się zrazić do tego po beta testach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum