Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-04-01, 10:33[ mylog.pl ] nie moge wejść
A więc Mylog.pl Od pewnego czasu mi niewchodzi a mianowicie od dzisiejszego dnia od 8 rano ..
niestety Poraz kolejny mnie zawiódł ..
Wie ktoś może co sie dzieje ?
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 35 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-01, 12:20
JEPG, jak sam napisales, to nie pierwsza tego typu wpadka myloga. Czy nie lepiej wiec przeniesc sie na inny serwis blogowy, który ma te same, a może nawet bardziej komfortowe oferty dla swoich blogowiczów ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-04-01, 12:51
Georgiana napisał/a:
JEPG, jak sam napisales, to nie pierwsza tego typu wpadka myloga. Czy nie lepiej wiec przeniesc sie na inny serwis blogowy, który ma te same, a może nawet bardziej komfortowe oferty dla swoich blogowiczów ?
----
No i myśle że Tak Zrobie ..
Narazie Testowo A później już na Stałe
Słuszna decyzja JEPG Życzę powodzenia i oby testowe korzystanie z nowego serwisu Cię nie zawiodło, a nawet dało Ci satysfakcję
Wysłany:
2006-04-01, 19:18No tak ..
Dziękuje Wam Ale Testy Zaczne 3 Kwietnia mam nadzieje że niektórzy wiedzą dlaczego ...
Szanuje go za to co dla nas zrobił i ze wszelkich prac sie odłącze
mylog mi wszedł, z uwagi na brak jakichkolwiek informacji na głownej (na forum ma m ban) wnioskuję, iż miałeś odosobniony problem lub znowu ktoś im się bawi w resetowanie serwera bez powiadamiania
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-04-01, 19:49
Htsz napisał/a:
nikt nie odpisał mu na pytanie
mylog mi wszedł, z uwagi na brak jakichkolwiek informacji na głownej (na forum ma m ban) wnioskuję, iż miałeś odosobniony problem lub znowu ktoś im się bawi w resetowanie serwera bez powiadamiania
Dobrze HTSZ Ale zobacz o której ja to godzinie pisałem ..
Gadałem z różnymi osobami i im on też niewchodził
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-02, 11:33
Georgiana napisał/a:
Czy nie lepiej wiec przeniesc sie na inny serwis blogowy, który ma te same, a może nawet bardziej komfortowe oferty dla swoich blogowiczów ?
ha, nie powiedziałbym czy ma lepsze. spoglądając na te tysiące banerów, poupopów, które wyświetlają się na blogach niewinnych eblogowiczów, płakać mi się chce. u mojej koleżanki to nic się nie da przeczytać z 1 notki, cała zawsze zasłonięta uciążliwymi reklamami!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-02, 11:53
Karol napisał/a:
ha, nie powiedziałbym czy ma lepsze. spoglądając na te tysiące banerów, poupopów, które wyświetlają się na blogach niewinnych eblogowiczów, płakać mi się chce. u mojej koleżanki to nic się nie da przeczytać z 1 notki, cała zawsze zasłonięta uciążliwymi reklamami!
Dlatego tez tak zalecane jest instalowanie innych przegladarek, nakladek i tym podobnych. Ja mam bloga na tym eblogu od poltora roku i nigdy nie musialam zmagac sie z reklamami, tudziez innymi badziewiami. Natomiast co mi sie podoba w eblogu - kontakt z administratorem i to, ze reaguje na nasze pomysly i stara sie wprowadzic je w zycie. Dlatego tez mamy teraz integracje z jabberem i powiadamianie na gg o nowych notkach i wpisach. A dalsze udogodnienia dalej sa wprowadzane.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).