Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
świetne gierki we flashu, dodatkowo można zbierać małe sumki w euro co sie za jakiś czas przyda jak i my będziemy mieć walute euro
wszystko opisałem na stronie powyżej. zapraszam
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Co do gier on-line to polecam www.battleon.com oraz www.runescape.com AdventureQuest (pierwszy adres) co prawda ostatnio trochę nie działa , i można grać tylko płatnie, bo z tym niepłatnym serwerem coś jest nie tak A RuneScape działa zawsze i wszędzie
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 01-04-2006, 19:52
zasady Gier opisanych przeze mnie się nieco zmieniły i teraz są Bubz, które wymienia sie na nagrody rzeczowe ! - wszystko jest sprawdzone i przysylaja je do polski
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-04-2006, 13:39
chciałem oznajmić, ze wczoraj pierwszy raz użyłem sklepiku gdzie wymienia sie punkty na nagrody i wylosowano mnie dzisiaj, wygrałem Multicoloured pen, skromna nagroda ale dobra na początek, do wykorzystania mam jeszcze troche bubz, wiec coś dozbieram, jak dostane nagrode pocztą to wam pokażę
Wysłany: 30-04-2006, 17:12
w pierwszym poście masz przecież link
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 05-05-2006, 16:34
mati820 napisał/a
Zarąbiste tzn. też będzie mozna cos zarobić ??
Ja mam z prizee duzo nagród wygranych
Wysłany: 11-05-2006, 14:23
Ja znam tylko www.internetgames.pl w prawdzie wiekszosc jest nie za ciekawa ale polecam sync wara swojego czasu lubilam w to grac bardzo , teraz z braku czasu juz niestety nie a gra to strzelaninka , gra się z innymi graczami na planszy i strzela do przeciwnikow a za kazdą zabita osobe zdobywa się jeden frag gracze z największą ilością dostają się na liste 50 najlepszych ( bylam kiedys na pierwszym )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum