Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1599 Skąd: Wrocław
Wysłany: 27-09-2007, 11:07 Zabawa w retusz!!!
Uwaga!!!
Ostatnio pewna osóbka, która wstawiła do galerii prac swój retusz zainspirowała mnie do założenia tego tematu. Wrzucamy tu zdjęcia, które będziemy retuszować... Ja zaczynam!
chciałaś z tego zrobić retusz? nie wiem jakie narzędzie użyłaś, ale dziewczyna wygląda jak po mocnej solarce przede wszystkim pozbywamy się wszelkich skaz ze skóry - pamiętaj przy najstępnej próbie retuszu
Wysłany: 29-09-2007, 20:19
co do mojej fotki to jak juz wspomnialem ... jak kobitka sie bedzie proqwadzic a nie dostanie zmarchy jak kartofle na zime ale jak chcecie to tak bedzie.
co do ciebie djmila to lipka jaka swiat nie widzial to wyglada jak by moj mlodszy brat akfarelami malowal.
polipq trzymaj sie tematu i zdjecia ... fotka ktora przedstawiasz dalej ma jakies pryszcze na karku, a oczy wygladaja jak by byly sztuczne, czolo i policzki plaskie jak deska ...
Amira lepiej, ale prosze trzymac sie fotki a nie balagan robic w temacie ...
jak chcecie nowe fotki to zakladajcie nowe tematy KRUCA !!!
o ile się nie mylę, to temat nazywa się ZABAWA W RETUSZ. i chodzi tu o to, żeby podawać kolejno zdjęcia do retuszu W TYM TEMACIE. taka była istota tego tematu, więc proszę mnie tu nie poprawiać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum