Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
problem w tym ze na kazdego co innego dziala
ja kasa wogole nie miewam
ostatnio ladnie wypilem i padlem okolo 7 rano - wstalem okolo 11 i nic mi nie bylo xD
kck zawsze sie przed spaniem faszeruje witamina C
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 10-05-2007, 17:52
Ja nie miewam. Dziwnym trafem jak ostatnim razem film mi sie urwal to tylko pic mi sie chcialo nastepnego ranka. Nigdy nie musialam sobie radzic z kacem, ale duzo wody mineralnej i tabletki na bol glowy jezeli sie pojawia powinny wystarczyc.
A tak w ogole, to po co sa te tabletki 2KC? Brac je jak sie pije. Albo zrezygnowac z picia to kaca nie bedzie
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 10-05-2007, 20:33
To zależy co się pije.
Po piwie nic, ale po wódce - najlepsze mleko i ogórek.
Chce sie zygac - ale sie nie zzygasz, po chwili juz sie niechce (po wypiciu z 3 sklanek wody).
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 13-08-2007, 14:28
Odkryłem ostatnio super sposob na kaca:
MAśLANKA! - trzy szklanki i jak nowo narodzony!
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum