Problem składania zyczeń jest np. dla mnie coraz większy, a ludzie podczas tej czynności nagle nie mając sliny na języku pytają "i czego ci jeszcze życzyć ?"
więc może najpierw podam wierszyk, który wczesniej wkleiłem do shouta :
Cytat
:yay2: żeby nasze dzieci ładne mamy miały, żeby nasze portfele 100wki wypychały, żeby nam się żyło w zdrowiu i zgodzie przy całorocznej pięknej pogodzie
(sam napisalem )
i teraz zapytam czego jeszcze byście sobie zyczyli w nowym roku :> ? dla siebie, dla bliskich i tak ogólnie dla Polski oraz Świata
pamiętajcie - za marzenia nie karają
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Dla Polski innej władzy, dla świata... innej włądzy, dla siebie... nie, nie innej władzy Co dla siebie życzę to bycie wierną swoim postanowieniom i sukcesu na studiach. Ha
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
syzyff [Usunięty]
Wysłany: 01-01-2007, 15:55
Najlepsze życzenia noworoczne dla wszystkich Wyjątkowych
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 01-01-2007, 15:58 ]
przykro mi, ale musialem skasowac ten link polecajacy ze zlotych mysli nieładnie
DZASTI [Usunięty]
Wysłany: 01-01-2007, 23:34
Przede wszystkim ZDROWIA jak to jest to reszta też będzie
niewiele tych wypowiedzi, no ale może nie wszyscy dzielić się tym chcą, ich strata
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 04-01-2007, 20:25
Życzę sobie jak najszybszego rozpisania wyborów w Polsce, tego aby Rosja nie zamknęla odplywow gazu, zeby nie doszlo do powtórki z kryzysu naftowego lat '70tych XXw., aby znaleziono alternatywne zrodla energi i bardziej szanowano surowce nieodnawialne, zeby koni polskich nie wyworzono na rzez, zeby warunki importu i eksportu zwierzat na calym świecie znacznie się poprawily, zeby zakazano wszelkiego rodzaju cyrkom przetrzymywanie i zmuszanie niedzwiedzi do wystepow na scenie, zeby dzieci przestaly glodowac, a sieroty znalazly dom w ktorym beda kochane, chcialabym zeby nauczyciele przestali sie wyrzywac na niczego winnych uczniach, zeby rodzice nie karcili dzieci za swoje niespelnione ambicje i (takie bardziej osobiste) - zeby moja rodzina, przyjaciele i Ci, ktorych szanuje i lubie byli zdrowi i szczesliwi.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum