Gdzie zazwyczaj spedzacie święta, jak to u was wygląda ? czy w ym roku będzie inaczej ?
jak wogóle podchodzicie do świąt ? w pełni czy z dystansem ?
co uważacie o stronie medialnej świąt ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Dla mnie swieta to tydzien wolnego. Nie przezywam tego w jakis duchowy sposob. Ide do kosciola dla swietego spokoju, najczesciej siedzimy w domu i relaksujemy sie. W tym roku jednak kazdego dnia mam zamiar nadrabiac kontakty towarzysko-rodzinne...
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
heh - kolega powiedział że mi zdjecie koszyczka wyśle
pozdrawiam
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 14-04-2006, 18:33
To moje ulubione swieto bo jest na wiosne i lubie jajka (bez skojarzeń)
Ale ogolnie tez nigdy swiat nie przezywam nie wiadomo jak , poprostu sa i jest fajnie
a jak tam kobietki dzisiaj, mokre jesteście ? bo to w tradycje idąc tylko się cieszyć jeżeli tak
tylko nie mówie o takim oblewaniu przez 20 łysych z metalowymi wiadrami
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ja dzisiaj jak szedłem po wino na wieczór do sklepu...
wziołęm swój sprzęt smingusiwy i idąc przez park oblałem pięć nastolatek, a wracajac obaem dwie seseseses heheheehehsese
czarzasta [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2006, 18:21
łuuuaa jajka są ekstra jednak ja spędzam mało świątecznie święta w ośrodku buddyjskim w Kucharach bo to taki jeden z dłuższych wekeendów kiedy może isę odbyć kurs... właśnie1.5 h temu wróciłam wie ktoś moze czy jutro idziemy do szkoły ?
czy ten rok (2007) przynosi ze sobą jakieś zmiany ?? jak w tym roku spędzicie święta ?
ja np. mimo, że mam w domu osobe, która dość ambitnie podchodzi do religii nie widziałem wcześniej w rodzinie aby przystępował ktoś do tzw. ostatniej wieczerzy... dzisiaj pierwszy raz widziałem to w urywku jakiegos serialu na tvp1, interesujące.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum