Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
poprostu szukasz niezabezpieczonych katalogów, się ludzie połapią jak im inni transfery pozjadają u nas nie da się zaglądnąc do katalogu nawet jak tam indexu nie ma
No niestety teraz to plaga.. Wgraj sobie 1 MP3 na serw i jak sie ktos dowie... potem kazdy do każdego i 10 gb poleci ja nic
Ja tam u siebie mam nieograniczony transfer
Karol napisał/a:
bardzo, fajne, przyda się gdy coś się stanie z eMule
emule i tak już zeszło na psy ... moim zdaniem to działa szybciej - poprostu szukasz i ściągasz bez kolejki.
Krystian napisał/a:
Ja tam nie używam p2p
Czemu? Ja np. używam torrenta i emule do ściągania całych albumów i filmów.
Tak w ogóle to dzięki Frozen. Ściągnęłam sobie tym sposobem sporo muzy za która płaci się sporo kasy, a ciężko dostać cokolwiek z tego za darmo w necie.
Nie załatwię, bo oni nie sprzedają kont. Mają serwer tylko i wyłącznie dla siebie. Ja ich nie znam, kumpel załatwiał.
Jeden szkopuł jest .... nie mogę się dostać do bazy, także mogę dysponować tylko nieograniczonym miejscem i transferem.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 05-05-2006, 08:41
Kitana napisał/a:
Nie załatwię, bo oni nie sprzedają kont. Mają serwer tylko i wyłącznie dla siebie. Ja ich nie znam, kumpel załatwiał.
Jeden szkopuł jest .... nie mogę się dostać do bazy, także mogę dysponować tylko nieograniczonym miejscem i transferem.
A teraz grzecznie powrócimy do tematu
Nie mo spoko... przecież żartowałem... mam własny serw (niestety płacę)
A wracając do tematu, szkoda ze google nie ma wyszukiwarki typu imp3rium (tylko skuteczniejszej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum