Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
No niby nie ale potem koszmary będą WIem bo sama obejrzałam kiedyś film o ZOOMBIE .. (resident evil? ) i potem sie bałam ... ale wiesz co ? Nie bałam się ZOOMBIE .. tylko tego ze jakis wirus bedzie i zabije cala ludzkosc ktora zamieni sie w takie cos jak na filmie i bd do konca swiata lazic po ziemi bez swiadomosci .... i będą nieśmiertelni ... i że jak będą już niesmiertelni to się przecież będą męczyć okropnie łażac tak i czekając aż coś ich zabije albo meteoryt? xD .. no albo balam sie po tym filmie , że zostanę jakoś sama na świecie.. i nie poradze sobie .. No ale to było XX lat temu xD xD
to nie jest straszne. A w UFO wierze bo jesli jest taka jedna ziemia to gdzies we wszechswiecie musi byc i druga. Tak wiec nie ma co sie klocic czy UFO jest czy nie bo napewo jest. Kosmos jest tak ogromny ze pewnie jest w nim z tysiace planet na ktorych zyja istoty podobne do nas... Boo
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum