Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
serial twórcy "Ally McBeal" obecnie na polsacie we wrtoreki można zobaczyć czwarty sezon tej produkcji.
Akcja filmu rozgrywa się w szkole sredniej Winslow High School i opowiada historyjki z życia wzięte, z uwagi na to, ze jest to produkcja amerykańska są to perypetie tamtejszych uczniów, ale mogą nam zobrazować jak wygląda uczenie się w wolnym i rozwiniętym kraju wielu narodowości
w styczniu godziny emisji będą następujące:
wtorek, godz. 23.15 (16.01), godz. 23.25 (23.01), godz. 22.50 (30.01)
sądze, że w następnych miesiącach będzie podobnie. serial trwa około godziny.
Serial składa się z 81 odcinków podzielonych na 4 serie (sezony):
Seria pierwsza: odcinki 1-22.
Seria druga: odcinki 23-44.
Seria trzecia: odcinki 44-66.
Seria czwarta: odcinki 67-81.
ja oglądam go jak tylko mam na to czas i osobiście polecam
chętnie dowiem się jakie są wasze ogólne opinie na temat tego typu seriali no i konkretnie tego.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ja nie lubie seriali w nauczycielach
Zwlaszcza, ze ten serial przedstawia realia, ktore sa od nas bardzo oddalone. Mogliby zrobic serial o nauczycielach zwyklego liceum tylko wyszloby, ze sa tam same maszkarony i grube baby, a nie seksowne laski jakie widac w Boston Public
Jednak musze przyznac, ze nowa fala nauczycieli jezyka angielskiego jest bardzo atrakcyjna
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ostatnio zmieniony przez Frozen Lust 16-01-2007, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
ponoć gonimy kraje rozwinięte a nasz pan Minister Edukacji ma czasem niemniej dziwniejszep omyśly niż Dyrekcja i kadra nauczycieli tamtej szkoły ^^
od czasu do czasu zastanawiałem sie przy oglądaniu serialu jaka ta ameryka durnowata się staje, i jak bardzo pewne przepisy mogą w róznych sytuacjach komplikować zycie...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
lubie ten serial
najfajniej bylo jak ktos zwrocil uwage dyrkowi ze moglby byc milszy i ten postanowil bys mily
oczywiscie kazdy od razu byl pewien ze skoro dyrektor jest dlaciebie mily to idziesz na zwolnienie xD
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum