Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 16-01-2007, 17:55 [serial] Prison Break - Skazany na śmierć
jak można zauwazyć (jeżeli ktoś ogląda telewizję) polsat reklamuje nowy serial, który będzie emitował dla nas już niedługo, od 28 stycznia - niedziela, godz. 20.00
jak myślicie czy to co popularne jest a ameryce odniesie sukces także u nas ? czy to tylko nagonka medialna ? Gotowe na wszystko były bardzo popularne i intrygujące, jeżeli akcja tego serialu będzie dobra sądze, że może osiągnąć sukces... niestety nie mam telewizji FOX bo z tego co wyczytałem tam od sierpnia emitują już drugi sezon tego filmu.
co wiadomo o filmie ?
dramat, kryminał, thriller
Cytat:
Bohaterem serialu jest Michael Scofield - młody, niezwykle utalentowany inżynier, którego brat Lincoln Burrows został skazany na karę śmierci.
Do wykonania wyroku w więzieniu stanowym Fox River pozostało już tylko trzy tygodnie. Scolfield przekonany o jego niewinności podejmuje brawurową próbę ratowania jego życia. Większość mężczyzn zrobiłoby wszystko, by uwolnić się zza krat, on odrzuca wszystko, przekreśla błyskotliwą karierę i pozorując napad na bank dostaje się do tego samego więzienia, by od środka przygotować wielką ucieczkę. Nikt nie wie, że Michael projektował Fox River i wchodzi do niego z wytatuowanym na ciele schematem pod postacią nic nie znaczącej grafiki. Od pierwszej chwili wprowadza w czyn idealnie precyzyjny plan działania. Każdy kolejny odcinek tego serialu odsłania kolejne elementy bezbłędnej układanki. Krok po kroku odkrywamy geniusz Michaela. Ale czy on i jego brat przetrwają w więziennej rzeczywistości, by móc uciec?
Czytalam niedawno forum tego serialu na imdb. Kilka osob wspominalo, ze to bardzo dobry serial. Ja jednak duzo bardziej czekam na nastepny odcinek Heroes, ktory bedzie wyemitowany 22.01 a dwa albo dzien pozniej bedzie na moim kompie
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
to może zrób temat o tej produkcji ? może akurat wśród blogowiczów są i fani
co do opinii to zwykle jest tak, że to co modne nie zawsze się każdemu podoba aj a jestem dość wybredny i specjalnie oglądne pierwszy i kilka kolejnych odcinków aby się przekonać, bo lubie tego typu filmy a w niedziele wieczorem i tak zwykle jestem w domu i sobie odpoczywam
Serial jest fajny, a szczegolnie jego wytatułowany bohater
Jednak na piramidzie seriali nie postawilabym tego na samym czubku.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 20-03-2007, 18:27
Moim zdaniem spoko, moze nie na samym czubku ale napewno lepsze od lost czy gotowe na wszystko.
Obsada fajna, doskonale dobrai aktorzy do rol. Jest nawet jeden gej
W ostatnim odcinku doktor psychiatoroficzny (wiecie oco biega) powiedział, iż Michael jest geniuszem
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
mnie na tyle wciągnął, że z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki oglądnąłbym je sobie bo wiem, że można dostać wszystkie z 1 i kawałka drugiej serii, ale nie znam na tyle angielskiego aby wszystko rozumieć a czytanie napisów na dole rozprasza (przynajmniej mnie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum