Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
zastanawiałem się dlaczego aż w tylu programach wystepuje własnie on, czy to kwestia doświadczenia, dla mnie to nieciekawe patrzyć na tą samą mordke w każdym programie od tylu lat, ale może publiczność go lubi ? chyba, że polsat nie m kogo wystawiać na prowadzących takie programy i Ibisz zamiennie z Zygmusiem od walizek je prowadzą.
Najbardziej pamietam Krzysztofa z Baru, który według mnie w każdej edycji stawał się coraz bardziej kiczowatym programem i przynosił wstyd dla Wrocławia...
a jak wy odbieracie fenomen Krzysztofa ?
może po prostu ma farta w zyciu ? nie sądze, żeby mało brał za te prowadzenie się po polsacie. Ostatnio był tez na sylwestrowym koncercie w Krakowie, który transmitował Polsat...
Też się kiedyś nad tym zastanawiałam. Polsat gra w ten sposób, że ciągle do nowych rzeczy puszcza swoją starą "obsadkę". Ta telewizja w ogole nie jest jedną z moich ulubionych.
Samo to, że mieli ileś tam edycji tego Baru i jakichś temu podobnych, których tytułów nie znam/nie pamiętam. I zapewne każdą prowadził naczelny wrocławianin pan Krzyś. Sympatyczny gość, ale co za dużo to niezdrowo.
No i miał zabawny epizod u Kiepskich.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Był jeszcze w "FALI ZBRODNI" Nie lubie go ... jakoś tak... wiele "BAB" sie w nim kocha "Bo on taki przystojny"
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
chodzą dowcipy o nim, że Ibisz wszędzie się pokazuje, ale prawda jest taka, że publicznośc lubi sprawdzone rozwiązania, i woli oglądać tych, których już znają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum