T-Virus, dupy nie urywa, że tak powiem. Na której stronie zgłoszeń jesteś?
To forum daje mi więcej odwiedzin na fotoblogu (średnio 5-10 dziennie a dzisiaj było ich już 20).
T-Virus napisał/a:
Może coś się zmieni w trakcie głosowania?
Też jestem ciekaw jak to będzie wyglądało. Wydaje mi się jednak, że ludzie szukający ciekawych blogów (by na nie zagłosować) to zaledwie mały procent wszystkich głosujących. Reszta jest bombardowana w prywatnych wiadomościach, postach na forach, blogach i facebooku z prośbą o głosik
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Muszę przyznać, że w pierwszych tygodniach po zgłoszeniu bloga miałam całkiem dużo wejść ze strony konkursu (jak na mój blog... generalnie statystyki nie powalają )
Teraz to już pojedyncze wejścia, bo zgłosiłam zaraz na początku a mojej kategorii jest chyba z 300 blogów kiedyś chciałam tam odszukać jeden blog, który mi się spodobał, ale nie zapisałam od razu i ledwo się dokopałam daleko poza 10 stroną. Do siebie nawet nie dotarłam, więc nie ma się co dziwić, że inni też mają problemy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wiele blogów już po pierwszym liczeniu ma 3 gwiazdki tak jak mówiłem, to wojna o to kto namówi więcej osób do wysłania SMS Od razu widać kto ma najwięcej fanów/znajomych i dobrą gadkę
a jak z odwiedzinami? nadal kiepsko? W kategorii "Moje zainteresowania i pasje" autor bloga MyDIY.pl jest na pierwszej stronie obecnie, ale mówi, że wejścia ze strony konkursowej są pojedyncze, o wiele więcej ma z Facebooka.
Jak widać ten konkurs raczej nie nadaje sie na promocję bloga
chyba, że zostaniesz laureatem to wtedy kilka portali napisze o Tobie a jak Twój blog jest rzeczywiście ciekawy to i czytelników. Jak widać jest to uzależnione głównie od ilości SMS ;p
W dniu dzisiejszym ma się rozpocząć kolejny etap głosowania. Nazywa się on "nominowanie blogów (głosowanie SMS) do wyboru Bloga Blogerów" i będzie trwał do 7 lutego 2012.
Jeżeli dobrze rozumiem pierwsze głosowanie SMS i drugie w sumie wyłoni 10 najpopularniejszych blogów, które będzie oceniać Jury składające się ze znanych osób (mniej lub bardziej). Ten drugi etap ocenia jednak Jury Bloga Blogerów (dwie osoby) - to będzie osobne wyróżnienie i nagroda a internauci pomagają jedynie wybrać te 10 blogów?
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2012-01-19, 20:24
Głosowanie, które skończyło się dzisiaj wyłoniło po 10 blogów z każdej kategorii, które właśnie oceniane są przez jury. A głosowanie, które odbywa się teraz, ma na celu wyłonić bloga blogerów.
Htsz napisał/a:
Ten drugi etap ocenia jednak Jury Bloga Blogerów (dwie osoby) - to będzie osobne wyróżnienie i nagroda a internauci pomagają jedynie wybrać te 10 blogów?
Tak, właśnie tak.
Htsz napisał/a:
Trochę dziwnie z tymi datami jest (na końcu strony z zasadami), tak ma być czy ktoś namieszał?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).