Przy zakładaniu bloga należy przede wszystkim zadać sobie pytanie "Czego oczekuje od bloga?" Zgadzam się, że co dla Nas jest dobre dla innych już niekoniecznie. Dobór serwisu blogowego to kwestia bardzo indywidualna.
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Chyba nie ma serwisu najlepszego, a tym bardziej idealnego. Jeden ma opcję html, ale poza tym raczej brak większych atrakcji, inny co rok organizuje konkurs na najlepszy blog, ale takiego html'a nie ma. Zgadzam się z @Htsz.
Przez wiele lat blogowałam na Onecie. Nie jest idealny (Przez niektórych nie wiedzieć czemu uważany za jeden z najgorszych) ale dobrze mi się tam pisało. zrezygnowałam dlatego, że z czasem moje oczekiwania uległy zmianie.
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Przez wiele lat blogowałam na Onecie. Nie jest idealny (Przez niektórych nie wiedzieć czemu uważany za jeden z najgorszych) ale dobrze mi się tam pisało. zrezygnowałam dlatego, że z czasem moje oczekiwania uległy zmianie.
- Taa, mój pierwszy blog był na Onecie. Przez niektórych uważany był za jeden z najgorszych, ponieważ to co oni sprezentowali na układ bloga, to jest porażka. A notki to się akurat na onecie pisało bardzo wygodnie, nie powiem. Teraz dodano wiele opcji, przez co czasem można sobie pomylić takiego onetowego bloga z jakimś innym...
Ja zrezygnowałam dlatego, że uczę się HTMLa i pomyślałam sobie, że posiadanie bloga z taką opcją będzie większą motywacją.
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Od czerwca siedzę na ownlogu i jakoś nie narzekam. Warto było zapłacić te kilka groszy. Od tego czasu nie uiszczam żadnych opłat, a i z reklamami mam spokój.
Jestem na etapie poszukiwań prostego serwisu, (Jedynym moim warunkiem jest możliwość zabezpieczenia bloga hasłem) zastanawiałam się nad ownlogiem właśnie ...
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Bardzo dobry serwis. Czy jest możliwe aby założyć na WordPress'ie hasło ogólne (tzn. takie gdzie dostęp do bloga zabezpieczonego już hasłem będą mieli także osoby blogujące na innych serwisach) np. poprzez skrypt na hasło?
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Swoich skryptów nie można tam instalować, ale to nie problem - zakładasz jeden login i hasło dla przeglądających a potem rozdajesz go zainteresowanym.
Delfinek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-29, 14:52
Fanatyk napisał/a:
Po ostatnich zmianach zdecydowanie blogger.com
Zgadzam się! Zaczynałam od wp.pl i zupełnie mnie zaćmiło, bo jestem blondynką (nikogo tu nie dyskryminuję) . Aż w końcu trafiłam na bloggera jestem już na nim od 1,5 roku i jestem zadowolona. Wszystko za free! I w dodatku żadnych reklam!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).