Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-09-2007, 20:51 [zaproponuj] jakie dodatki na bloga ?
Z uwagi na to, iz strony z dodatkami (shoutbox, kalendarze) mają zostać połączone i rozbudowane na jednej platformie chciałem dowiedzieć się
° czego szukacie do swoich blogów?
° jakiego typu dodatki chcielibyście zobaczyć ?
° co wymaga utworzenia generatorów w celu ułatwienia
czekam na wasze propozycje odnośnie nowości a także opinie na temat obecnie oferowanych dodatków, czy i które wymagają rozbudowy ? jeżeli tak, to czego im brakuje...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Htsz, ja bym poradziła wywalić wszystkie starocie i zastapić je nowymi, dobrymi dodatkami. W każdym razie możesz dodać jeszcze jakies emotikonki, tła (patterny) na blogi....
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
To i ja coś zaproponuję, choć nie jestem grupą docelową...
Muzyka na bloga, ale tak żeby można było ją samodzielnie wyłączyć.
Zastanowiłbym się nad czytnikami RSS - tak aby można było wrzucić własny adres kanału i zamieścić nagłówki na swojej stronie, a dodatkowo ładnie to zgrać z oprawą graficzną.
Sondy i ocenianie różnych rzeczy (np. pojedyńczych wpisów - coś podobnego jak ma YouTube), a jakby jeszcze było wsparte AJAX-em to już git.
Zgadzam się z Cashee, przydałoby się pousuwać stare szablony, bo w porównaniu z nowymi, te starsze nie są zbyt fajne (moim zdaniem) xd Zapewne młodsze prace pobiera więcej osób.
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3334 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-09-2008, 17:53
tylko co to ma wspólnego z dodatkami na bloga (tematem) to ja nie wiem
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1075 Skąd: Radzionków
Wysłany: 13-09-2008, 21:47
biznes to biznes, a w biznesie również się liczy pierwsze wrażenie.
Na blogowiczu nie było nigdy szczególnie przyciagacego layoutu...
Ludzie jeśli nie maja czegoś wypróbowanego to kupuja zazwyczaj produkty z ładniejsza etykietka do tego również zamysł "widziałem reklamę w telewizji, może będzie dobre".
Tak samo tu, ktoś wejdzie. Nawet nie szczególnie przyjrzy się szablona i powie, lepiej jest u inventive, lepiej się prezentuja, więc pewnie maja "lepszy towar".
Wysłany: 13-09-2008, 22:34
nadal nie wypowiadasz się w temacie a twoją wypowiedź zbagatelizuję tym, że strona nadal istnieje (już 5 lat), nadal jest uaktualniana, bo nadal jest w czołówce stron o tej tematyce wiele z niby ładniejszym wyglądem już dawno zostało zamkniętych i zapomnianych
dlatego prosze wypowiadać się tu o propozycjach dodatków lub wcale temat szaty graficznej strony szablonów był już poruszany na forum w odpowiednich wątkach
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1075 Skąd: Radzionków
Wysłany: 13-09-2008, 22:49
czołówka, pięć lat i sucho oraz na pozór bez szczególnego życia =.=
co tych dodatków głównie należy się skupić na szablonach i przy okazji avatarach. Propozycja Lukem jest trafna, złaszcza odtwarzacze muzyczne.
Z liczników (ile do czegoś tam, ile dni itp.), zegarków, oraz kalendarzy na stan obecny powinno się zrezygnować, bo już mało kto korzysta z tego typu pierdół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum