Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-08-28, 08:25
Jako studenciak, to mogę Tobie powiedzieć co się robi za flaszkę, a co się robi za kopertę xD Pamiętaj, wygląd to nie wszystko, jak będzie ci się to ładować 5 lat, to będziesz płakał
Blogerek jest spoko, ale w pewnym momencie zaczniesz się na nim dusić. Już nawet bloog.pl ma więcej możliwości jeżeli chodzi o dostosowanie stronki pod siebie xD
Dlatego mówię o drobnych poprawkach, zamiast całym szablonie Dla przykładu mam w kafelku licznik komci, ale działa on tylko pod bloggerowe, a nie disqusa - więc jest nie potrzeby... Ja go nie mogę wychaczyć w kodzie, a komuś kto się na tym bardziej zna zajmie to parę minut
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).