a teraz:)? pozmieniałem troszkę nawet avatarki w komentarzach mam okrągłe:)
Oczopląs znikł ale ogólne wrażenie z designu szablonu kojarzy się z prehistorią. Tak wyglądały blogi z 10 lat temu. Nowy czytelnik pierwsze na co zwróci uwagę to wygląd bloga, który u Ciebie jest trochę przestarzały. Według mnie powinieneś trochę nad nim popracować żeby był bardziej nowoczesny i indywidualny.
Na czym te zmiany polegały? Jakieś zrzuty ekranu przed i po? Bez tego takie pytania nie mają sensu, chyba, że kierujesz je do tych co pamiętają każdy szczegół na Twoim blogu ;-)
ps. i nie podbijaj sztucznie tematu (ten poprzedni post) ;-)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pierwsza propozycja, na czarnym tle, wydaje mi się nietrafiona. Siedzę przed ekranem w okularach i bardzo męczą mi się oczy gdy czcionka jest biała.
Nie poddawaj się w poszukiwaniach. Ja również szablon kupiłam a potem sama metodą prób i błędów wszystko zmieniałam.
Bardzo trafiłeś z tematyką bloga... już przeczytałam post pt Prawo jazdy i co dalej?
akurat kończę jazdy. Pozdrówki
można wiedzieć gdzie kupiłaś?:) a dziękuję:) A z tym czarnym tłem faktycznie doszedłem do wniosku że najlepsze białe.... tylko czy ten asfalt skasować i białe tło czy tak jak jest:)?
wiesz ja ci polecam http://themeforest.net/ . Przepraszam, że dopiero teraz. Nie było mnie na forum.
jeśli kupisz szablon za ok 40 dolarów to jest tak zaawansowany, że można zmienić wszystko. A autorzy tych pyszności służą radą i pomocą. W większości przypadków są instrukcje.
dziękuję, przyda się. uwielbiam jeździć. daj znać jak coś kupisz.
wiesz ja ci polecam http://themeforest.net/ . Przepraszam, że dopiero teraz. Nie było mnie na forum.
jeśli kupisz szablon za ok 40 dolarów to jest tak zaawansowany, że można zmienić wszystko. A autorzy tych pyszności służą radą i pomocą. W większości przypadków są instrukcje.
dziękuję, przyda się. uwielbiam jeździć. daj znać jak coś kupisz.
Hmmm ale gdzie tam są szablony dla bloggera ? bo albo ja nie widzę albo tylko wordpress
Dobra, znalazłem szukam, jak znajdę coś ciekawego to wkleję tutaj i napiszecie który wam się najbardziej podoba ;/
Nic ciekawego nie znalazłem, jestem chyba za wybredny chyba muszę zlecić jakiemuś grafikowi , który mi wymyśli fajne tło oraz fajny nagłówek
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).