Od momentu, w którym wgrałam szablon na bloga próbowałam coś zrobić z tymi zdjęciami, bo też nie podobało mi się to, że były takie wielkie. Chciałam je zmniejszyć, ale nie potrafiłam. W końcu doszłam do tego jak można to zrobić, ale nie podobał mi się efekt, więc postanowiłam, że je całkowicie usunę ze strony głównej.
I myślę, że tak zostanie, najbardziej mi przypadł do gustu taki układ
Najprostszy sposób na te zdjęcia to przygotowywać do każdego posta zdjęcie o konkretnych wymiarach. Tak będzie chyba najprościej
Rozważałam już tę opcję, ale stwierdziłam, że za dużo miałabym z tym roboty. Jeśli już miała by się pojawić jakaś grafika na stronie głównej to chciałabym, żeby wszystko się trzymało kupy, więc musiałabym przerabiać każdy post z osobna. A co jak znudzi mi się ten szablon i będę chciała go zmienić na coś, co będzie wymagało "normalnych" zdjęć?
No i tak już lepiej Jak dla mnie trochę surowo ale czytelnie a o to przede wszystkim chodzi
diawol [Usunięty]
Wysłany:
2013-06-08, 23:26
Social ikonki i góry nie działają. Co do samej treści często widziałem za duże bloki które mnie osobiście męczą, dlatego lepiej robić więcej akapitów, nawet krótkich...
Ten szablon jest ze mną od wczoraj oczywiście, że wszystko zmienię, ale wszystko w swoim czasie
[ Dodano: 29-09-2013, 12:45 ]
Wróciłam do starego szablonu. Ten był ze mną najdłużej i chyba tak zostanie. Lubię taki prosty, minimalistyczny wygląd. Do tego rozmiar kafelek jest zależny od rozmiaru zdjęć jakie dodam. Taaaak... chyba tędy droga
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).