Szablon jest koszmarny.
Zacznijmy od tego, że szpalta jest za wąska. Czyta się to koszmarnie niewygodnie, a w dodatku nikt nie przeczyta na tym dłuższego posta.
To co masz ustawione jako tło powoduje gwałt na oczach. Przypomina mi się od razu jak raz zalałem pałę w knajpie i zagapiłem się na to obrotowe, hipnotyczne kółko. Tło musi być gładkie, albo zacznie utrudniać czytanie. Poza tym, żenująco na nim wygląda boczna kolumna.
Cały szablon jest..kompletnie niespersonalizowany. Te nawigacyjne paski u góry wołają o pomstę do nieba. Dopisek 'kompletnie subiektywnie..' jest jak tekst o pięknych oczach - oklepany.
Strona 'współpraca reklamowa', brak strony 'o mnie/ o blogu'. Niby detal, ale odrzuca.
Powypieprzaj te paski, na cholerę Ci tego tyle?
Albo jeszcze inaczej.
Spójrz na mojego bloga. Wiesz co? Jest koszmarny. Na dniach cały layout idzie pod siekierę.
A teraz spójrz na swój.
I wyciągnij wnioski.
To tak na szybko, bo dodałbym coś o zdjęciach 'każde w innym rozmiarze' i tym na wpół wyżartym słoiku, prezentującym się równie wspaniale co na wpół zużyty condom.
______________________________________________________ http://kucfilolog.blogspot.com
Pełen deathstyle. Inaczej mówiąc: Taki lifestyle, ale bez obcisłych spodni, koszulek z kryzą, kremów pod oczy i całej reszty ucinaczy penisa.
Tak, na blogu jest x postów. Sukcesywnie go zapełniam. Tak, blog jest szpetny. Muszę znaleźć kobietę, która potrafi się zajmować designem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).