Graficznie blog podoba mi się bardzo. Właściwie nie, jedno 'bardzo' to za mało - bardzo bardzo bardzo. Naprawdę, aż zazdroszczę. Jedyna rzecz, która mi trochę utrudniła życie, to wyszukiwarka - po kliknięciu na lupę wyskakuje okno na pełny ekran (nie lubię ), a że wszystko białe to trochę mi zajęło dojście do tego gdzie dokładnie mam zacząć coś wpisywać. Mnie osobiście wystarczyłaby zwykła, niewielka wyszukiwarka np. w prawej kolumnie, bez osobnego okna. Ale to tylko sugestia, tak czy siak doskonała robota!
Bardzo podoba mi się pomysł z powiększaną miniaturką zdjęcia postów, przyjemnie dobrana kolorystyka. Tematyka bloga bardzo mi odpowiada - może w przyszłości uda się nawiązać jakąś współpracę - może wpisy gościnne
______________________________________________________ Szukasz podpowiedzi w wybraniu ciekawej książki - zajrzyj na mój blog ! http://wybieramfantasy.blogspot.com/
Blog jest wymuskany i estetyczny. Jeśli faktycznie sama go robiłaś, to chylę czoła!
Nikt tu nie wspomniał tylko o jednym problemie (?): użyta przez Ciebie czcionka "przeskakuje" na polskich znakach: na moim laptopie wyświetlają się one nieco mniejszą, grubszą czcionką. Tak samo na tablecie. O dziwo, dotyczy to tylko strony głównej, bo gdy kliknie się na "czytaj więcej", czcionka wyświetla się normalnie (ale tylko w postach, we fragmentach w widgecie "popularne posty" nadal ten sam problem). Nie wiem, czy zależy Ci na takich szczegółach, ale na wszelki wypadek napisałam
W ogóle ten pasek "czytaj więcej" zmieniający kolor po najechaniu - kocham!! Świetny i bardzo subtelny pomysł. Podobają mi się też zdjęcia
Bardzo podoba mi się twój sposób wypowiedzi - bardzo rzeczowo,bez zbędnych ubarwień.
Przejrzystość też chwalę ^^
Blog jest zbliżony tematycznie do mojego i jestem pewien, że będę się delikatnie wzorował w budowaniu wypowiedzi
______________________________________________________ Szukasz podpowiedzi w wybraniu ciekawej książki - zajrzyj na mój blog ! http://wybieramfantasy.blogspot.com/
Tyle miłych słów na temat szaty graficznej to i ja coś od siebie dorzucę - podoba mi się!
A co do treści - osoba, która przeczytała w życiu tyle książek nie może pisać źle wszystko na plus, gratuluje
Blog bardzo elegancki. Jest tylko jedna rzecz, której mi brakuje - kategorie. Jak wchodzę na blogi z recenzjami, to lubię móc sobie łatwo wyszukać np. polskie filmy czy książki danego gatunku. Przydałoby się tutaj też. I ten róż jest mało widoczny trochę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).