Mnie zastanawia do kogo kierujesz swój blog: do anglistów czy ogólnie do nauczycieli języka. Zapewne jest sens pisania notek w różnych językach, ale czy nie wolałbyś podzielić to na dwa blogi jeden po polsku, drugi po angielsku?
Świetny temat! Będę przyglądać się jak blog się rozwija!
dziękuję za komentarz. Do kogo skierowany jest ten blog napisałem w zakładce "O mnie". Skierowany jest on m. in. do osób zajmujących się nauczaniem języków obcych, ale też do tych, którzy dopiero zaczynają w tym zawodzie lub myślą o podjęciu takiej pracy. Nacisk kładę na język angielski, bo sam go nauczam.
Twoja uwaga dotycząca prowadzenia dwóch blogów jest ciekawa. Ja z kolei zastanawiałem się nad zrobieniem tego bloga w dwóch językach, czyli w wersji polskiej i angielskiej (pod jedną domeną). Nie wiem narazie czy da się tak zrobić pod Wordpress, ale być może faktycznie założenie drugiej domeny (czyli drugiego bloga) miałoby większy sens.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).