Wysłany:
2015-05-12, 20:09[blogger] Błąd przekierowania adresu bez www. w nazwa.pl
Witam serdecznie,
Z góry przepraszam, jeżeli taki wątek był już poruszany, ale używałem szukajki forumowej i tej google i nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi na mój problem.
Posiadam już bloga na blogspocie z przekierowaniem na własną domenę .pl w serwisie OVH z którego konfiguracją poradziłem sobie bez problemu ale potrzebowałem utworzyć nowego bloga, tym razem wybór padł na nazwa.pl.
Skonfigurowałem DNS dokładnie tak jak w przypadku mojego poprzedniego bloga, ustawiłem przekierowanie bez www, na adres z www i pojawił się problem.
Mianowicie wpisując adres
Kod
www.zawody-karpiowe.pl
prawidłowo wyświetla mojego bloga (swoją drogą w budowie)
Natomiast jeżeli wpiszę adres zawody-karpiowe.pl (bez www.) wyświetla mi się ten komunikat:
Konfiguracja DNS w nazwa.pl wygląda następująco:
A ustawienia bloggera:
Więc teoretycznie powinno być wszystko OK, jednak nie działa adres zawody-karpiowe.pl
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).