Logo, które widać przy moim komentarzu na zrzucie ekranu jest właśnie z openID, być może jakoś jest to ze sobą powiązane. Szczerze powiedziawszy nie jestem na bieżąco z wp.com a na bloggerze komentuję z konta google.
W wolnej chwili możesz nagrać wideo obrazujące czynności wykonywane przy zostawianiu komentarza. Może w ten sposób da się coś wyłapać. W przeciwnym razie może być ciężko odtworzyć ten problem.
OpenID należy do wordpress.com, od 2014 chyba, albo wcześniej.
Wtedy też ludzie opisywali podobnie-chyba wyglądający problem i dla części z nich rozwiązaniem była zmiana opcji "Odpowiedz jako" z "konto wordpress", która przy próbie logowania wywalała ich na główną wordpress na "openID" i wstawienie tam "http://twojloginzwordpressa.wordpress.com - dzięki czemu w końcu udało im się zalogować i mogli komentować.
Innym razem problemem był chrome i po przejściu na mozillę wszystko działało. Oba te rozwiązania u mnie niczego nie zmieniają - próbowałam w chrome, mozilli, operze i na androidzie, za każdym razem wywala mnie na wp.com z tym długaśnym linkiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).