jlis
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2018-01-06, 17:07 [Disqus, Blogger] przy wszystkich komentarzach wyświetla się
|
|
|
Cześć! Publikuję na justynalis.com i mam problem.
Używałam Disqusa i przy poprzednim szablonie wchodząc na bloga przez pc wyświetlały się poprawnie komentarze Disqus. Jednocześnie dostawałam komentarze przez bloggera/google+? i one wyświetlały się jedynie na telefonie w wersji na komórki, Disqus na telefonie natomiast znikał, chyba że włączałam wersję na komputer.
Zmieniłam szablon i przy zainstalowanym Disqusie na blogu widać ofc jedynie komentarze disqusowskie, cała reszta w ogóle się nie pokazuje, zniknęły. Nie jest to dla mnie jednak najistotniejsze, bo to była garstka komentarzy z g+. Standardowy post z komentarzami z Disqusa wygląda tak:
Docelowo chcę zlikwidować Disqusa i tutaj pojawia się największy problem. Kiedy usuwam gadżet i w ustawieniach bloggera włączona jest dodatkowo opcja "Używaj na tym blogu komentarzy z Google+" wszystkie komentarze znikają. Licznik działa normalnie i można komentować, ale nic się nie pojawia. Wygląda to tak:
W momencie gdy wyłączam tę funkcję, autorzy wszystkich dotychczasowych komentarzy na blogu zamieniają się, uwaga, we mnie. Nowe komentarze można dodawać normalnie, z nimi jest wszystko okej. Gorzej z całą resztą (a tylko takowe mam). Wygląda to tak:
Czy ktoś z obecnych jest w stanie mi pomóc? Dzięki!
|
|