alice-wake-up
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2012-02-14, 23:56 [blogger] GALERIA na stronie bloga
|
|
|
Witam,
Problem polega na tym, że jestem amatorem, samoukiem i niestety słabo znam angielski. Więc proszę o pomoc.
Interesuje mnie załadowanie na stronę blogspota galerię typu AutoViewer (http://www.simpleviewer.net/autoviewer)
Bawiłam się już trochę html, efekty widać na moim blogu, ale niestety "instalacja" tego skryptu jest ponad moje siły... to co znalazłam w sieci jest niewystarczające, bym samodzielnie mogła wykorzystać możliwości tego skryptu.
Stąd proszę o kontakt osoby, które korzystały/ją, mogą poświęcić chwilę, by wytłumaczyć krok po kroku "co zrobić" by działało
Wielkie dzięki za każdą sugestię.
PS. Nie interesują mnie alternatywy w postaci galerii Picassa, czy inne "proste / ubogie wizualnie" rozwiązania.
PSS. Ostatecznie czy istnieje możliwość włączenia opcji Lightbox tylko na konkretnej stronie (nie w całym blogu) ? Jeśli tak jaki zapis i gdzie wrzucić
pozdr. AL
[ Dodano: 17-02-2012, 22:02 ]
Z braku zainteresowania tematem z Waszej strony zdecydowałam się na standardową wersję Lightbox dostępną na bloggerze + najprostsze skatalogowanie w formie kolumn i wierszy... może z czasem sama dojdę jak to trochę podrasować
Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 20-12-2013, 07:21 ]
Zobacz także:
=> Galeria na podstronie bloga (np. Picasa Web Albums / Google+ lub Facebook)
|
|